Berner sennen/leonbergervalp någon?

Gosh! Det här är inte det lättaste.. Han är värre än ett barn!! Han förstår ju iiiingenting;P Haha! Jag tänkte ju att han skulle vara ett geni och lära sig allt på första försöket! Och aldrig bitas eller bråka! Tji fick jag, och jag har säkert den jobbigaste vovven i stan!:P

Men han är ju iaf söt;)


Igår var det student och Fritz var med, lite för mycket folk tyckte han att det var på sparbankshallen. Det tyckte jag också!
Sen var det kalas hemma på brages, och vi hade ett stort partytält över hela trädgården. Fritz sov mestadels, annars gnällde han och slet i kopplet som vi satt honom i..

Idag har har röjt runt som en galning också, både inatt och tidigt imorse. Precis nu hade han ett litet spel också, men nu äntligen somnade han. Jag hoppas han lär sig att leka lite stillsammare snart, och slutar bitas! Även om man nyper puttar eller håller i honom så tror han allt är en lek! Och tänderna är jäättevassa!!

Fritz är supergullig när han sover, han drömmer och "snarkar" hela tiden. Det låter som han smaskar på någonting, och ibland så småskäller han i sömnen. Och inatt, så gjorde han ett jättestön i sömnen så han till o med vaknade själv. Och så rycker det så sött i tassarna, som om han är ute och springer :)








Dagens bilder, på dagens byracka..
  Hur kan något så gulligt, vara så sjukt jobbigt?=)


Kommentarer
Postat av: Krin

det är tur att han är söt iaf annars hade han åkt ut från balkongen ;) det fixar sig nog snart älskling

2009-06-12 @ 15:17:28
Postat av: japp

Skulle vilja ge er ett tips. Ta det lugnt med valpen. Det känns som att han är väldigt aktiverad av er när han är vaken. En valp behöver inte aktiveras. Den blir aktiverad av att bara vara vaken. Lite småbus är en sak, men att springa runt med honom på studentutspring och kalas gör honom bara stressad. En stressad valp beter sig oftast lite jobbigt, bits stökar osv.

2009-06-12 @ 23:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0